There are no translations available.

Fedeles birtokba vétel

2011. október 12.

Aki Balatonvilágos környékén jár, minden bizonnyal láthatta, hogy egy új, az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával megvalósuló projekt épült a Pulai Lovasparkban. A már nagyon hiányzó fedeles lovardánk és a hozzá tartozó kiszolgáló épület már 95%-os készültséggel üzemel, és bízunk benne, hogy minden kedves bértartónk és vendégünk megelégedettségét és tetszését kivívja majd. Habár a hivatalos megnyitó még várat magára, az őszi hideg, nyirkos időjárásnak köszönhetően szükségét éreztük annak, hogy a fedeles lovardát megnyissuk a lovasok előtt.

Az új fedeles birtokba vétele október 12-én történt meg, egy családias, nagyon jó hangulatú kis partyval egybekötve. A lovasok ezen a napon léphettek először a fedett lovarda homokjára, ami reméljük nem csak számukra, de a lovak számára is sok-sok örömet és jó eredményeket fog hozni.

A birtokba vételt egy közös pezsgőzéssel, könnyű vacsorával, laza, kötetlen beszélgetéssel ünnepeltük meg, az új szociális épület cserépkályhájában ropogó tűz mellett.

Ezzel az épülettel egy régi nagy-nagy álmunk valósult meg, kívánunk hozzá minden bértartónknak és lovasunknak sikerekben gazdag lovaglást!

/A rendezvényről készült fényképek a Galériában tekintethetők meg./